Війна в Україні
Життя
Політика
І фронту, і переселенцям, і містянам: Штаб допомоги розширює географію проекту

І фронту, і переселенцям, і містянам: Штаб допомоги розширює географію проекту

Штаб допомоги продовжує розширювати географію проекту допомоги нужденним сім'ям Дніпра. Продуктові набори від Штабу допомоги вже отримали мешканці мікрорайонів на Сонячному, Калиновій та Ломівському.

Четверта точка видачі працюватиме на житловому масиві Тополя у суботу, 29 жовтня, біля центрального входу кінотеатру «Січ». Час видачі продуктових наборів – з 11:00 до 13:00.

До отримання запрошуються ті, хто попередньо зареєструвався та з ким зв'язалися волонтери Штабу допомоги та повідомили порядковий номер. При собі потрібно мати паспорт.

Проект Штаб допомоги Загіда Краснова розрахований на допомогу місцевим жителям. Було отримано понад 20 тисяч заявок від сімей Дніпра, і крок за кроком проект реалізується по мірі можливості. При цьому, Штаб продовжує підтримувати біженців та формувати вантажі для фронту. Все необхідне закуповуємо за кошти з фонду Загіда Краснова.

«І якщо кожен із бізнесменів міста наслідує наш приклад і підключиться своїми силами, підтримає городян у цей скрутний час, це буде найкращим проявом любові до свого міста та його мешканців.

Сьогодні ми повинні бути єдиними як ніколи і подбати про тих, хто цього справді потребує», - впевнений Загід Краснов.

Читайте також: Зруйновані будинки та лінія електропередач: Стали відомі підробиці нічних обстрілів Нікополя;

Суд заарештував нежитлові приміщення в Дніпрі та нафтобазу на Вінничині, власниками яких є громадяни Росії;

2022-10-28 16:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин