Кримінал
«Якщо будете ломитись у квартиру, то вас очікує смерть»: В Дніпрі патрульні роззброїли п’яного військового з бойовою гранатою

«Якщо будете ломитись у квартиру, то вас очікує смерть»: В Дніпрі патрульні роззброїли п’яного військового з бойовою гранатою

Вчора, 9 лютого, близько 16:20 поліцію викликали у квартиру багатоповерхівки на пр. Слобожанському. Жінка хотіла провідати 37-річного брата-військовослужбовця, який вже 2 тижні знаходиться на реабілітації та вживає алкогольні напої. Але той не відчиняє двері і може мати при собі зброю.

Про це повідомило інформоване джерело.

«Коли ми постучали в двері та представились, що ми працівники патрульної поліції, чоловік повідомив, що в нього є зброя, та якщо ми будемо ломитись до квартири, нас очікує смерть», - розповіло джерело.

На місце викликали ще 3 екіпажі поліції та стали вести перемовини з чоловіком, намагаючись його заспокоїти. Врешті, він відкрив двері, але праву руку чоловік тримав за спиною.

«Ми почали давати команди, щоб він показав руку. Виявилось, що в руці він тримав гранату та повідомив що вона без чеки. Після цього чоловіку почали давати команду, щоб він її тримав та не відпускав. Коли чоловік почав різко класти її між дверима, мі вирішили закрити вхідні двері та викликати на місце КОРД», - розповіло інформоване джерело.

Під час очікування чоловік за дверима пішов на контакт та почав плакати. Патрульні вирішили продовжити перемовини, в ході яких чоловік відчинив двері. В руках у чоловіка нічого не було, граната лежала на місці між дверима.

Чоловіка затримали. В ході події потерпілих немає, тілесних ушкоджень не завдано.

На місце викликали СОГ відділу поліції, який вилучив предмет, схожий на бойову гранату.

Читайте також: Захищаючи Україну, загинув 22-річний Андрій Рижкович з Криворізького району;

2023-02-09 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин