Війна в Україні
Життя
Ледь не народила в поїзді: В евакуаційному рейсі Покровськ — Дніпро — Львів медики врятували на одне життя більше, ніж планували

Ледь не народила в поїзді: В евакуаційному рейсі Покровськ — Дніпро — Львів медики врятували на одне життя більше, ніж планували

Вчора, 31 серпня, черговий евакуаційний потяг виїхав з Покровська. На під’їзді до ст. Козятин провідниця Анастасія звернула увагу на те, що у вагітної 22-річної пасажирки з Донбасу почали відходити води, а начальниця поїзної бригади Лариса моментально зв’язалася з черговим по ст. Козятин та замовила швидку.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

Лікарі на борту поїзда надали професійну допомогу дівчині та передали її до карети швидкої допомоги прямо на станції. Вже отримали звістку з Вінничини, що в Україні стало на одного маленького, але сильного захисника більше.

«Евакуація з зони бойових дій — це в тому числі доступ до базових благ цивілізації та якісної медичної допомоги. Кожного разу евакорейси «Укрзалізниці» супроводжують бригади медпрацівників, які пересвідчуються, що пасажири — іноді в достатньо важкому стані через брак необхідних медикаментів та лікарського догляду — будуть успішно доставлені до безпечних міст», - пише пресслужба УЗ.

На фото — залізничниці та медики евакуаційного рейсу

Читайте також: Попросив таксиста зупинитись та стрибнув з моста: спроба самогубства у Дніпрі;

2022-09-01 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин