Події
Майбутня поліцейська затримала агресивного чоловіка, який кидався на жінок і дітей

Майбутня поліцейська затримала агресивного чоловіка, який кидався на жінок і дітей

У Дніпрі на проспекті Гагаріна чоловік у стані алкогольного сп'яніння кидався на перехожих із палицею та погрожував фізичною розправою. Свідком інциденту стала курсантка факультету кримінальної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Анастасія Глушко, яка приборкала неадекватного чоловіка.

Повертаючись додому, дівчина стала свідком сварки: чоловіків напідпитку намагався забрати у військовослужбовця пакет з продуктами.

Курсантка ДДУВС одразу викликала патрульних та намагалася заспокоїти зловмисника, повідомивши, що вона з поліції. У відповідь той почав поводитися ще зухваліше: дістав палицю зі сміттєвого бака й замахувався нею на перехожих жінок та дітей.

«Розуміла, що діяти треба швидко і рішуче. Згадала прийоми з тактико-спеціальної та спеціальної фізичної підготовки. Я мала зробити все можливе, аби убезпечити оточуючих від агресора до приїзду патрульних», – розповідає курсантка. 

Дівчина вирвала палку з рук нападника та продовжила його заспокоювати поки не приїхали патрульні.

Читайте також:

Погрожував вбивством та поранив мирного мешканця: СБУ в Дніпропетровській області повідомила про підозру військовослужбовцю РФ;

На Дніпропетровщині малолітній хлопчик вдарив кухонним ножем свого брата;

«Нервова ніч на Нікопольщині…»: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 10 листопада

2022-11-10 18:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин