Війна в Україні
Масштаби допомоги ВСУ від Загіда Краснова збільшаться

Масштаби допомоги ВСУ від Загіда Краснова збільшаться

З перших днів широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну Штаб допомоги відомого політика та бізнесмена Дніпра Загіда Краснова підтримує військових на фронті та внутрішньо переміщених осіб, а також мешканців міста. 

Вдалося налагодити роботу Штаба так, що наразі він вже не потребує щоденної уваги лідера партії «Громадська сила». Волонтери Штаба працюють автономно. Втім сам Загід Краснов прийняв рішення зосередитись на фінансуванні та закупівлі необхідного для українських військових.

«Штаб допомоги Громадської сили» й надалі підтримуватиме біженців та мешканців Дніпра. Ми робимо це від початку війни. Сьогодні ця робота налагоджена до автоматизму, за що дякую моїй команді. Щодня допомогу отримує понад 300 сімей.

Я вирішив повністю зосередитися на допомозі ЗСУ. Я на постійному зв'язку з нашими військовими і знаю, де і яким підрозділам потрібна допомога. Все необхідне купуватиметься мною вланим коштом і передаватиметься на фронт.

Наш Штаб допомоги і раніше активно допомагав ЗСУ – від позашляховиків до продуктів харчування. Тепер масштаби цієї допомоги збільшаться в рази», - анонсує Краснов. 

«Я й надалі в повному обсязі фінансуватиму роботу Штабу, але моєї безпосередньої участі ця робота вже не вимагає.
Закликаю всіх бізнесменів активно приєднуватись до цієї роботи заради Перемоги!»,
- написав Загід Краснов.

Читайте також: У Бердянську два тижні не можуть знайти 11-річну Тетяну Троянову;

2022-08-31 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин