Кримінал
Метамфетамін та канабіс від «Колхозника»: В Дніпрі поліція викрила злочинне угруповання наркодилерів

Метамфетамін та канабіс від «Колхозника»: В Дніпрі поліція викрила злочинне угруповання наркодилерів

За даними слідства, організував злочинне угруповання мешканець Дніпра на кримінальне прізвисько «Колхозник». Він налагодив розгалужену мережу виготовлення та збуту метамфетаміну і канабісу на території кількох областей. В рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці одночасно провели понад 60 обшуків на території Дніпропетровської, Запорізької і Кіровоградської областей за місцями проживання учасників злочинної організації та в автомобілях, які вони використовували для перевезення і продажу наркотичних засобів. 

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України.

Із незаконного обігу вилучено наркотичні засоби та психотропні речовини, пластикові бокси з канабісом загальною вагою 7,2 кг, порошкоподібну речовину метамфетамін, 7 пресованих брикетів з канабісом, 5 пакетів з канабісом, 6 пакунків з метафетаміном. Крім цього в ході обшуків вилучено два предмети схожі на пістолет та 154 набої до них, грошові кошти – 8 550 євро, понад 33 тис. доларів, майже 285 тис. грн. та 13 транспортних засобів.

За процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора організатору та шістьом учасникам злочинного угруповання   повідомили про підозру за фактом незаконного виготовлення, придбання, зберігання, перевезення та збуту особливо небезпечного наркотичного засобу та психотропної речовини в особливо великих розмірах (ч. ч. 1, 2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 3 ст. 307 КК України).

Наразі вирішується питання про застосування підозрюваним запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного слідчого управління Нацполіції України спільно з управлінням карного розшуку ГУ НП в Дніпропетровській області.

Читайте также: Плавці з Дніпра, Кривого Рогу та Запоріжжя встановили національний рекорд на ЧЄ в Італії;

У Кам’янському шукають ймовірно потонулого хлопчика;

У Запоріжжі військовий освідчився коханій на блокпосту;

14-річна дівчинка з Дніпропетровщини травмувалася у Карпатах.

2022-08-18 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин