Кримінал
Події
На Дніпропетровщині за жорстоке вбивство дружини затримали 24-річного чоловіка: деталі

На Дніпропетровщині за жорстоке вбивство дружини затримали 24-річного чоловіка: деталі

Нападник завдав жінці декілька ножових поранень у груди, потім зачинився у будинку та погрожував вчинити суїцид. Після чотирьох годин перемовин за участі психолога та співробітників спецпідрозділу КОРД, підозрюваного вдалося затримати.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Злочин стався 11 липня близько 23:00 в смт Васильківка Синельниківського району. До поліції надійшло повідомлення про сварку між чоловіком та дружиною.

На місці події правоохоронці виявили 24-річного чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він зачинився у будинку та погрожував вчинити самогубство, якщо поліцейські будуть намагатися зайти до будинку. 

Поліцейські декілька годин намагалися домовитися з агресивно налаштованим чоловіком. В результаті працівники КОРД затримали підозрюваного.

Під час огляду в будинку було виявлено тіло 24-річної жінки зі смертельними ножовими пораненнями. 

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі управління поліції вручили йому повідомлення про підозру за   ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Читайте також:

Розбещував малолітніх дітей: поліцейські Дніпра затримали підозрюваного;

Бюджет Запоріжжя недоотримав понад 1 млн грн плати за користування землею: прокуратура захистила інтереси територіальної громади;

Сів за кермо нетверезий та без водійського посвідчення: патрульні Дніпра затримали правопорушника

2023-07-12 20:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин