Події
Кримінал
Побили та відібрали телефон з грошима: подробиці розбійного нападу у Чечелівському районі Дніпра

Побили та відібрали телефон з грошима: подробиці розбійного нападу у Чечелівському районі Дніпра

Днями правоохоронці Дніпра отримали повідомлення про розбійний напад у Чечелівському районі. Заявник повідомив, що на нього напали двоє чоловіків. Вони його побили, відібрали телефон та гроші.

Про це повідомили у прес службі Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Отримавши прикмети ймовірних зловмисників, поліцейські стали відпрацьовувати прилеглу територію. Незабаром, екіпаж помітив на вулиці Новокримській двох осіб, схожих за прикметами. Ті, побачивши службове авто, різко змінили напрямок руху і не реагували на вимогу інспекторів зупинитися. Обох громадян наздогнали й затримали із застосуванням фізичної сили та кайданок.

В ході оперативно-розшукових заходів патрульні виявили ще одного потерпілого від злочинних дій затриманих. Чоловік повідомив, що вказані особи також побили його та відібрали гроші.

Під час поверхневої перевірки в одного з ймовірних розбійників патрульні виявили особисті речі заявника. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадян до відділка поліції.

Читайте також:

Заперечував тимчасову окупацію та виправдовував збройну агресію рф: мешканця Дніпра засуджено до 5 років позбавлення волі;

Наслідки негоди: У Дніпрі аварійне дерево впало на легковик;

На Дніпропетровщині активізувалися плазуни: зафіксовано вже три випадки укусів отруйними зміями

2023-05-29 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин