Кримінал
«Подарунок» жінці на день народження: В Дніпрі чоловік вжив метадон і стрибнув з 9-го поверху

«Подарунок» жінці на день народження: В Дніпрі чоловік вжив метадон і стрибнув з 9-го поверху

Сьогодні, 28 лютого, поліцію викликали до квартири у багатоповерхівці на ж/м Тополя-3. Подружжя посварилось через ревнощі, обидва вжили метадон. Прийшов знайомий дружини, який намагався залагодити конфлікт та забрати свої речі. В цей час чоловік цієї жінки почав бігати по квартирі, забіг на балкон та вистрибнув з 9-го поверху.

Про це повідомило інформоване джерело.

«В ході відпрацювання виклику – самогубство», - резюмувало джерело.

В квартирі сварилося подружжя – 27-річна жінка (яка, до речі, сьогодні святкує день народження) та її 37-річний чоловік. Також в квартирі була їхня 6-річна донечка.

Обидва прийняли наркотики.

До квартири зайшов 35-річний чоловік, який перебуває у стосунках з жінкою. Він намагався допомогти вирішити конфлікт та забрати свої речі. В цей час 37-річний чоловік став бігати по квартирі та вистрибнув з балкону.

Патрульні також виявили в квартирі шприці з прозорою речовиною, схожу на наркотичну, та пігулки «Баклофен» та «Пригабалін», які продаються тільки рецепторно. Але відповідних документів на них не було.

На місце прибув екіпаж швидкої, лікарі якого констатували смерть 37-річного чоловіка.

На місці працювала СОГ відділу поліції та судмедексперт.

Наркотичну речовину вилучили в присутності двох свідків. А жінку та її знайомого доставили у відділ поліції подальшого з’ясування обставин.

Читайте також: Гідрокостюми та рятувальні жилети: Троє ухилянтів з Дніпропетровщини та Запоріжжя намагались переплисти гірську річку та втекти до Румунії;

У Запоріжжі двоє чоловіків вкрали човен і несли його містом;

У голову та живіт: у Кривому Розі чоловік пошматував іншого шилом;

Під час гри несподівано впав: у університеті Альфреда Нобеля зупинилось серце 26-річного хлопця.

2023-02-28 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин