Кримінал
Події
Поліцейські Дніпра викрили шахрайку, яка ошукала чоловіка на 230 тисяч гривень

Поліцейські Дніпра викрили шахрайку, яка ошукала чоловіка на 230 тисяч гривень

У квітні 2022 року 28-річна мешканка Солонянського району створила акаунт у соціальній мережі та заповнила його фотографіями іншої особи. Під чужим ім’ям підозрювана познайомилася з 21-річним чоловіком та стала з ними спілкуватися, а через деякий час звернулась з проханням допомогти їй грошима на лікування.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Потерпілий перерахував «коханій» 236 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що підозрювана також ошукала і матір чоловіка - видурила у жінки майже 60 тисяч гривень.

Працівники поліції зібрали докази причетності фігурантки до шахрайської діяльності та повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

Викрито незаконну схему розмитнення метилового спирту зі збитками державі на 25 млн грн: підозрюються троє митників на Дніпропетровщині;

Не впорався з керуванням: у Кам’янському районі перекинулась вантажівка, яка перевозила цистерну з аргоном;

Виявили недоцільне використання коштів ще за трьома тендерами: результати засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність»

2024-01-18 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин