Спорт
Поліцейський Єгор Набока з Дніпра став чемпіоном України з рукопашного бою

Поліцейський Єгор Набока з Дніпра став чемпіоном України з рукопашного бою

В Києві з 28 по 31 жовтня проходив Чемпіонат України з рукопашного бою. Кращого визначали найсильніші спортсмени зі всієї України, в складах команд були і учасники бойових дій. В розділі «легкий контакт» команда Дніпропетровської області завоювала I командне місце. А оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділення поліції №1 Дніпровського РУП Єгор Набока став чемпіоном України з рукопашного бою у ваговій категорії 65 кг.

Про це повідомляє Всеукраїнська федерація рукопашного бою та Дніпровський РУП.

II командне місце посіла Київська область, а замкнула призову трійку - Чернігівська область.

«Попри щільний графік роботи, поліцейський знаходить час для свого спортивного захоплення - занять з рукопашного бою. Спортивний досвід важливий для роботи правоохоронця, адже дозволяє забезпечувати особисту безпеку і допомагати людям», - пишуть колеги чемпіона.

Єгор Набока - кандидат у майстри спорту з рукопашного бою та змішаних єдиноборств. У 2019 році він отримав кубок України з рукопашного бою, у 2020 році - почесне звання чемпіона Європи з рукопашного бою, у 2021 році став бронзовим призером світу з рукопашного бою.

«Учасникам змагань подякували, що вони не тільки гідно виконують свої професійні обов’язки, а й знаходять час для занять спортом, вдосконалюються професійно і піклуються про здоровий спосіб життя.

Вітаємо колегу із ще однією яскравою перемогою! Бажаємо подальших успіхів у службі та на ринзі!», - пишуть колегі-поліцейські.

Читайте також: Дзюдоїстка Руслана Булавіна з Дніпра стала віце-чемпіонкою Європи U23 в Боснії та Герцеговині;

Срібний призер Олімпіади-2020 борець Парвіз Насібов з Запоріжжя одружився;

Бадмінтоністи з Дніпра завоювали 4 медалі на турнірі в Литві;

Історична перемога над «Аполлоном»: СК «Дніпро-1» вийшов у плей-оф Ліги Конференцій.

2022-11-01 09:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин