Події
Кримінал
В Дніпрі чоловік під час комендантської години втік від копів, а потім влаштував з ними бійку

В Дніпрі чоловік під час комендантської години втік від копів, а потім влаштував з ними бійку

Сьогодні вночі, 21 серпня, під час зупинки порушника комендантської години, правоохоронці Дніпра натрапили на агресивного чоловіка, який намагався влаштувати з ними бійку.  

Близько 00:05 правоохоронці Дніпра зупинили автівку «DAEWOO LANOS» за порушення комендантської години. Водію було надано команду зупинитись, на що він різко набрав швидкість та втік.

Згодом, на вулиці Прохорова, поблизу приватного домоволодіння, вдалося встановити місцезнаходження авто, але всередині вже нікого не було.

На двір будинку одразу вийшли двоє чоловіків, які плутались у показаннях та не могли відповісти, кому саме належить транспортний засіб.

В ході розмови один з чоловіків почав поводити себе дуже агресивно: лаявся, відмовлявся надати документи, наніс працівникам поліції удари по обличчю та кидав в них цеглою.

Для припинення правопорушення, правоохоронці застосували сльозогінний газ, викликали підкріплення та затримали агресивного чоловіка 1998 року народження.

Читайте також:

«Нас обстрілювали всю ніч»: голова Дніпропетровської ОВА розповів про ситуацію на ранок 21 серпня;

Через будівництво шляхопроводу у Дніпрі планують перекрити рух транспорту;

Голодна та брудна дитина спала на надувному матраці в купі сміття, поки мати вживала «сіль»: в Дніпрі жінка кидалась на сусідів з ножем.

2022-08-21 21:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин