Політика
«Правда часто неприємна»: Загід Краснов про вступ України до ЄС

«Правда часто неприємна»: Загід Краснов про вступ України до ЄС

Після звістки про початок переговорів з ЄС, багатьох громадян охопила ейфорія. Проте, на думку дніпровського політика, бізнесмена та мецената Загіда Краснова, вступ до Європейського Союзу з поточним станом економіки стане крахом для нашої країни.

Відповідний допис зʼявився на Facebook  сторінці політика.

«Чи має Україна стати членом Євросоюзу? Однозначно так! Але питання – коли і якою буде на той момент наша економіка. Бо якщо як сьогодні – це буде крах.

Хто має уявлення про те, що відбувається в економіці України, той зрозуміє. Хто не розуміється – той буде хейтити», – пише Краснов.  

Для окремого українця вступ в ЄС – це величезний плюс, який дозволяє вільно подорожувати та працювати на території Європейського Союзу.

Але з точки зору країни – це справді крах при тому економічному стані, який є зараз і який буде одразу після війни. Це знищення незалежності, бо Україна може опинитися в якості сировинного придатку.

«За стіл треба сідати з рівними. У даному випадку стіл – це ЄС. Для цього спочатку треба змінитися самим – перестати давати і брати хабарі, правоохоронці мають виконувати свою роботу – саджати корупціонерів, нардепи і уряд працювати для створення умов для покращення життя. Якщо так буде, то вже за п’ять-десять років ми станемо країною, яка буде справді рівною з країнами ЄС, і тоді ми безболісно вступимо до Євросоюзу.

Я люблю свою країну і хочу щоб вона була такою, якою пишатиметься кожний українець. Над цим треба працювати. Нам усім», – зазначив Краснов.  

Читайте також:

Прокурори на захисті державних інтересів: пам’ятку архітектури національного значення «Будинок громадського зібрання» у м. Дніпро приведуть у належний стан;

У Кривому Розі патрульні виявили посвідчення водія з ознаками підробки;

У Марганці під час пожежі загинув чоловік

2023-12-22 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин