Кримінал
Події
Правоохоронець з Дніпра «кришував» наркоугрупування з щомісячним обігом в 5 мільйонів гривень

Правоохоронець з Дніпра «кришував» наркоугрупування з щомісячним обігом в 5 мільйонів гривень

Прокурори Дніпропетровської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників наркоугруповання, які налагодили виготовлення та збут психотропних речовин.

Про це повідомили у пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури.

Встановлено, що мешканець Дніпра створив злочинну організацію, що займалася виготовленням та збутом метамфетаміну. До «бізнесу» він залучив трьох знайомих, кожен з яких виконував функції за заздалегідь узгодженим планом. «Кришував» незаконну діяльність місцевий правоохоронець.

Виготовляли психотроп у спеціальній нарколабораторії, інгредієнти завозили з-за кордону, а замовлення приймали через месенджер. Щомісячно обіг із реалізації складав майже 5 млн грн. 

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання учасників злочинної організації вилучено психотропну речовину, наркотичний засіб – канабіс, спеціальне обладнання, мобільні телефони, банківські карти та грошові кошти.

Наразі четверо обвинувачених перебувають під вартою. Також встановлюється місцезнаходження правоохоронця, його оголошено у розшук.

Читайте також:

Розбещував малолітніх дітей: поліцейські Дніпра затримали підозрюваного;

Бюджет Запоріжжя недоотримав понад 1 млн грн плати за користування землею: прокуратура захистила інтереси територіальної громади;

Сів за кермо нетверезий та без водійського посвідчення: патрульні Дніпра затримали правопорушника

 

2023-07-12 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин