Політика
Життя
Події
«Про тризуб, сталь і чиновників без клепки в голові», – Загід Краснов прокоментував роботу Міністерства культури

«Про тризуб, сталь і чиновників без клепки в голові», – Загід Краснов прокоментував роботу Міністерства культури

 

Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов прокоментував рішення уряду замовити європейську сталь для тризубу на «Батьківщині-мати» з точки зору підприємця та великого платника податків.

Відповідний допис зʼявився на Facebook сторінці Краснова.

«Часом хапаєшся за голову від того, як наші чиновники шкодять Україні більше, ніж вороги. І не розумієш, чи то від недалекого розуму, чи то вони це роблять свідомо», – емоційно розпочинає свій допис Краснов.

Нагадаємо, Міністерство культури замовило тризуб на «Батьківщину-мати» у Києві, який зараз міняють, а згодом публічно заявило, що надана українським підприємством сталь не відповідає якості. Тому на тризуб піде європейський матеріал.

«Мова зараз не про тризуб і не про якість сталі. Мова про державницький підхід.
Я маю відношення до української економіки. Як промисловець, як роботодавець, як великий платник податків. І хочу запитати у цих чиновників Мінкультури, а чи знають вони, скільки зусиль, нервів, коштів вартує будь-якому українському заводу вийти на європейський ринок? Скільки корпоративних змов, лобізму цілих урядів доводиться для цього долати? І я ці уряди розумію – вони захищають інтереси своїх країн. А кого захищаєте ви, точно економіку України?», – пише бізнесмен.

На думку Краснова, держава має вигризати для українських заводів квоти, проштовхувати на ринки їхню продукцію, створювати максимально сприятливі умови для ефективної роботи. Кожна продана одиниця продукції – це надходження в бюджет і зарплати людей.

«Замість цього державний орган публічно на весь світ ставить клеймо на репутації українського підприємства. Я вже не кажу про те, що коли міністерство культури розповідає про якість сталі – саме по собі анекдот.
Якщо і виникають подібні суперечки, то їх слід вирішувати за зачиненими дверима», – зазначив підприємець.

Читайте також:

Сприяв ворогу в налагодженні залізничного сполучення окупованої території Запорізької області: повідомлено про підозру керівнику окупаційної «залізниці рф» в Енергодарі;

Постраждалі від торгівлі людьми мешканці Дніпропетровщини можуть отримати безкоштовну допомогу;

Побив знайомого палкою та камінням і втік: криворізькі поліцейські затримали 39-річного підозрюваного

 

2023-08-03 19:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин