Спорт
Сестри-тенісистки Кіченок з Дніпра виграли турнір WTA 250 в Естонії

Сестри-тенісистки Кіченок з Дніпра виграли турнір WTA 250 в Естонії

З 26 вересня по 2 жовтня в Талліні (Естонія) проходив турнір з призовим фондом 251,75 тис. доларів «Tallinn Open» WTA 250. В фіналі Людмила та Надія Кіченок, сіяні під №3, перемогли сіяну під №1 пару Ніколь Мелікар-Мартінес/Лаура Зігемунд (США/Німеччина, 1) з рахунком 7:5, 4:6, 10-7.

Про це повідомляє портал «Великий теніс України».

«Сьогодні у ході зустрічі українки виконали два ейси, припустившись шести подвійних помилок, реалізували три з п'яти брейк-поїнтів і програли стільки ж геймів на своїй подачі», - пише портал про теніс.

Шлях до перемоги:
R16: Ізабелла Хаверлаг/Прартхана Тхомбаре (Нідерланди/Індія) 6:3, 6:4
QF: Белінда Бенчич/Кірстен Фліпкенс (Швейцарія/Бельгія) 6:3, 6:2
SF: Ульрікке Ейкірі/Тереза Міхалікова (Норвегія/Словаччина, 2) 7:6(4), 6:1
FR: Ніколь Мелікар-Мартінес/Лаура Зігемунд (США/Німеччина, 1) 7:5, 4:6, 10-7

Людмила та Надія оформили четвертий спільний титул на рівні WTA та перший з листопада 2018 року, коли стали чемпіонками змагань WTA Elite Trophy у Чжухаї. Загалом вони провели 7 фінальних матчів.

Цей парний титул став для обох сестер Кіченок восьмим за час їх виступів у WTA-турі. Цього року Людмила вже тричі перемогла на турнірах WTA, а для Надії це був перший титул у сезоні.

Сестри прокоментували свою перемогу.

«Дякую всім, хто залишився на трибунах, щоб повболівати за нас. Для нас було задоволенням перебувати сьогодні на цьому корті. Дякую моїй сестрі, ми давно не грали разом, тож було весело (сміється), дякую. Вітаю дівчат із прекрасним тижнем, я сподіваюся, що ми ще зіграємо, що у вас ще буде шанс.

Дякую місту Таллінну, директору турніру, ми отримали велике задоволення від виступу тут. Це чудовий турнір, ми сподіваємося, що і наступного року тут зіграємо, тому що нам дійсно сподобалися ці змагання»,
- сказала Надія.

«Я приєднуюся до всього вищесказаного. Також хочу подякувати всім, хто працював над проведенням цього турніру. Дякую болбоям, суддям, директору змагань, усьому персоналу. Дякую вам за теплий прийом. Сподіваюся, що ми приїдемо наступного року», - підтримала сестру Людмила Кіченок.

Після цієї перемоги у турнірі Людмила Кіченок повернулася в топ-10 парного рейтингу WTA, посівши десяту сходинку. А Надія Кіченок піднялася одразу на 17 місць і посідає 79-й рядок у рейтингу WTA.

Читайте також: Борці Парвіз Насібов та Юрій Дорогань з Запоріжжя стали чемпіоном та віце-чемпіоном Кубку світу;

Пауерліфтерки з Дніпра та Запоріжжя стали призерками парачемпіонату Європи в Грузії;

Бадмінтоністи з Дніпра завоювали 3 медалі на Чемпіонаті Європи серед спортсменів з вадами слуху;

В Дніпрі пішов з життя олімпійський чемпіон з важкої атлетики Юрій Зайцев.

2022-10-03 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин