Спорт
СК «Дніпро-1» сенсаційно обіграв київське «Динамо»

СК «Дніпро-1» сенсаційно обіграв київське «Динамо»

Сьогодні, 28 серпня, в рамках 2-го туру УПЛ у Львові СК «Дніпро-1» в гостях обіграв столичне «Динамо» з рахунком 0:3 (0:1). Голи забили: Сарапій (43), Піхальонок (56), Рубчинський (90+3).

Про це повідомила пресслужба клубу.

У стартовому складі дніпрян на гру з динамівцями, в порівнянні з матчем проти АЕКа у Ларнаці, відбулась тільки одна зміна – Логінов лишився в запасі, а з перших хвилин знову вийшов Сарапій, котрий пропускав другий матч з кіпріотами через дискваліфікацію. При цьому Едуард зайняв місце у центрі оборони, хоча дебютував за спортклубівців в Кошице на позиції опорника.

Перший тайм пройшов за територіальної переваги динамівців. Особливо вона відчувалася на початку матчу, коли Буяльський і Сидорчук загрожували воротам Валефа. Але дніпряни захищалися спокійно і впевнено, переконливо засушуючи гру.

Тривалий час у спортклубівців в атаці нічого не виходило: Довбик намагався чіплятися за м’яч, але вийти на удар форварду не вдавалося. А от після півгодини гри у діях гостей з’явилася і гострота.

Коли вже здавалося, що перший тайм закінчиться безгольовою нічиєю спортклубівці відкрили рахунок! Танчик і Піхальонок розіграли кутовий, Олександр навісив в район лінії воротарського майданчику, а там Сарапій випередив усіх і красивим ударом спрямовує м’яч у сітку, забиваючи свій перший гол у першому ж матчі на рівні УПЛ!

Поки господарі приходили до тями Гуцуляк завершив свій прохід у ударом у ближній кут – м’яч влучив у сітку із зовнішнього боку. На цьому перший тайм закінчився.

Після перерви кияни одразу спробували піти вперед великими силами, але витримавши стартовий натиску суперника спортклубівці забивають другий гол, при чому до нього призвела просто розкішна комбінація: Гуцуляк діагоналлю знайшов на лівому фланзі Бузанелло, а той відмінно прострелив у карний майданчик на Піхальонка, який чітко низом пробив повз Бущана – 2:0 на користь СК «Дніпро-1»!

Дніпряни повністю контролюють події на полі. Кияни спромоглися завдати удар тільки на 71-й хвилині гри – Валеф спокійно накрив постріл Караваєва. Натомість контратаки спортклубівців були значно гострішими. На 81-й хвилині Бущан реагує на удар Сарапія зі щтрафного, після чого було падіння у карному майданчику Когута, але пенальті не призначається, да і VAR на грі не працює.

Гості не зупиняються і ось вже Гуцуляк завдає удар у ближній кут між ніг захиснику – Бущан знову рятує киян.  В решті-решт вже у компенсований арбітром час спортклубівці довели рахунок до великого! Довбик розгорнув захисника у карному майданчику і завдав удар, який вчергове парирував Бущан, перше добивання Назаренка прийняв на себе захисник, а ось Рубчинському ніхто вже не завадив спрямувати м’яч у сітку!

3:0 – неймовірно розкішна, красива і закономірна по грі перемога «Дніпра-1» над «Динамо»!

Читайте також: Тхеквондісти з Дніпропетровщини та Запорізької області стали призерами чемпіонату Європи серед клубів в Естонії;

«Золото» та «срібло»: Дві скелелазки з Нікополя стали призерками молодіжного чемпіонату світу в США;

«Золото» та «срібло»: Лейтенант Запорізької бригади Тероборони встановив рекорд на змаганнях «Warrior Games»;

СК «Дніпро-1» дізнався суперників у Лізі конференцій.

2022-08-28 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин