Життя
Стало відомо про готовність Дніпра до опалювального сезону

Стало відомо про готовність Дніпра до опалювального сезону

Дніпро продовжує готуватися до опалювального сезону. КП «Теплоенерго» та КП «Коменергосервіс», які відповідальні за подачу тепла, готові майже на 90%. Про це повідомили у ДМР.

«Підприємство КП «Теплоенерго» на сьогодні капітально відремонтувало 30 котлів з 36 запланованих. Крім цього, ми замінили близько 43 км теплових мереж з 50 км запланованих, відновили теплову ізоляцію на 34 км мереж з 40 км запланованих, встановлено 43 енергоефективних насоси з 50 запланованих. Такі роботи дозволяють нам уникнути тепловтрат та забезпечити якісним опаленням дніпрян та гостей міста. Загалом воєнний стан не вплинув на наші роботи з капітальних ремонтів та підготовку до опалювального сезону. У нас приблизно такі ж обсяги робіт, як і минулого сезону. Наразі всі роботи виконуємо згідно з графіком та плануємо їх завершити до 1 вересня», — зазначив директор КП «Теплоенерго» ДМР Андрій Клименко.

На ділянці в АНД районі заплановано капітально відремонтувати трубопровід опалення. Він важливий для подачі тепла у 321 житловий будинок, 14 навчальних закладів, 18 дошкільних закладів і 3 лікарні. 

«Ми замінили аварійні ділянки тепломереж приблизно на 800 метрів. Провели гідравлічні випробування теплових мереж протяжністю 118 км, що становить 100% від запланованого обсягу. Те, що було заплановано згідно з графіком, ми все виконали», - додав головний інженер КП «Коменергосервіс» Герман Ликасов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Дніпрі пропонують зробити безкоштовний проїзд для переселенців;

Наніс матері 250 поранень ножем: В Дніпрі суд приговорив 24-річного чоловіка до довічного ув’язнення;

Плавці з Дніпра, Кривого Рогу та Запоріжжя встановили національний рекорд на ЧЄ в Італії;

 

2022-08-18 17:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин