Події
У Дніпрі після стрілянини відсторонили від роботи керівників патрульної поліції Дніпропетровщини та Нацполіції

У Дніпрі після стрілянини відсторонили від роботи керівників патрульної поліції Дніпропетровщини та Нацполіції

29 серпня у Дніпрі на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної сталася стрілянина. Чоловік з Jaguar напав на патрульних, у відповідь один з поліцейських застосував зброю. Чоловік від отриманих поранень  помер на місці. 

Сьогодні, 30 серпня, стало відомо, що у Дніпрі відсторонили від роботи керівників патрульної поліції Дніпропетровщини та керівників управління внутрішньої безпеки Нацполіції.

Про це  повідомив Ігор Мосійчук. Причиною стало потрапляння у ЗМІ неправдивої інформації.

“За кермом автомобіля знаходився не застрелений чоловік... Після сутички, в ході якої поліцейські діяли абсолютно непрофесійно (не задіяли гумовий кийок, електрошокер і тому подібне), поліцейський опинився на землі і після цього, доставши табельну зброю, тричі, без попереджувального пострілу, вистрелив у спину громадянину, який загинув на місці”, – відмітив Мосійчук.
“Інформація, яка надавалась після цього суспільству та керівництву Національної поліції в Київ, не відповідала дійсності. Тому, за моєю інформацією, керівництво Національної поліції в Києві ухвалило рішення, відсторонивши від виконання обов’язків керівників патрульної поліції Дніпропетровщини і керівників внутрішньої безпеки Дніпропетровщини, які, власне, допустили подання неправдивої інформації в ЗМІ і своєму безпосередньому керівництву у Київ”, – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

2023-08-30 10:40:00
true
Відео Дня






Архів Новин