Кримінал
Варили та продавали: В Дніпрі поліцейські викрили нарколабораторію

Варили та продавали: В Дніпрі поліцейські викрили нарколабораторію

Вчора, 4 березня, вдень патрульні поліцейські на вул. Калиновій зацікавились жінкою та чоловіком, які не зраділи, що викликали увагу правоохоронців. А потім «вечор перестав бути томним»… День закінчився обшуками на двох квартирах та викриттям нарколабораторії.

Про це повідомило інформоване джерело.

На вул. Калиновій патрульні вирішили провести поверхневу перевірку 55-річної жінки та її 45-річного супутника. Жінка скинула на тротуар сліп-пакет з білою кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, з написом «30». А в її правій кишені була пачка з-під цигарок, в якій знаходились 3 великих сліп-пакети з кристалічною речовиною бурого кольору, схожою на наркотичну.

Громадянка повідомила, що в пачці цигарок знаходиться амфетамін вагою 24 грама, а на землі амфетамін вагою 30 грамів. Також вона мала при собі пакет, в якому знаходилась коробка з-під телефону, в якій були електронні ваги, сліп-пакет з білою кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, та порожні сліп-пакети. Окремо знаходився великий пакет з кристалічною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

На місце викликали слідчих ГУ ГУНП в Дніпропетровській області, які вилучили ці речовини.

Супутник жінки заборонених речей при собі не мав. Проте при проведенні розшукових дій та встановлення всіх обставин події правоохоронці встановили, що громадянин може бути причетний до виготовлення наркотичних речовин.

На місці провели ряд невідкладних слідчих дії та узгодили проведення обшуків в місцях мешкання громадянки та громадянина.

При проведенні обшуку у 45-річного чоловіка в квартирі знаходився 46-річний громадянин, який не зміг пояснити, що саме він там робив. Під час обшуку в квартирі поліцейські виявили скляні колби з рідиною бурого кольору, пластикові пляшки з рідиною білого та прозорого кольору та пляшки з крісталізованою рідиною білого кольору, які можливо використовуються для виготовлення наркотичних засобів.

Ці речі правоохоронці вилучили.

Також провели обшук за адресою мешкання 55-річної жінки.

Причетних до виготовлення наркотиків та їх розповсюдження затримали.

Читайте також: 1,98 м: Ярослава Магучіх з Дніпра захистила титул чемпіонки Європи зі стрибків у висоту;

Захищаючи України, загинув Антон Ломтєв з Кам'янського;

2023-03-05 20:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин