Події
З початку літа на Дніпропетровщині сталося 8 нещасних випадків серед дітей: деталі

З початку літа на Дніпропетровщині сталося 8 нещасних випадків серед дітей: деталі

На Дніпропетровщині з початку літа сталося 8 нещасних випадків серед дітей, зокрема у Жовтих Водах, Кривому Розі, Дніпрі, Межовій та Софіївці. Двоє з них – смертельні.

Про це повідомили у прес службі Дніпропетровської ОВА.

«Від ураження струмом загинув 15-річний підліток. Відбувалися трагедії й на воді – одна дитина потонула, іншу вдалося врятувати. Троє малюків до 5 років випали з вікон. На щастя, вижили», – розповів заступник начальника відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Дніпропетровській області Михайло Поштарук. 

Поштарук наголосив, що безпека малечі – це відповідальність батьків. Вони повинні знати, де знаходиться їхня дитина, з ким проводить час та чим займається.

«Трапляються випадки, коли діти тікають з дому. До нас щодня надходить 15-20 звернень. Деякі батьки сигналізують про зникнення свого чада не одразу. Й через це втрачається дорогоцінний час», – зауважив Михайло Поштарук. 

Нагадаємо, що халатне ставлення до виконання батьківських обов’язків карається законом. За це передбачений штраф від 850 до 3,4 тис грн. Якщо безвідповідальність має трагічні наслідки – батькам загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 2 до 5 років.

Читайте також:

Затисло в понівеченій автівці: У Криворізькому районі надзвичайники врятували водія Volkswagen;

У Дніпрі врятували 21-річного воїна, якому під Бахмутом відірвало кінцівку;

Хотів «злити» ворогу напрямки контрнаступу: у лавах ЗСУ виявили «крота»

2023-06-15 13:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин