Війна в Україні
Події
Політика
Загід Краснов підтримав дії влади щодо обмеження консульських послуг для чоловіків за кордоном

Загід Краснов підтримав дії влади щодо обмеження консульських послуг для чоловіків за кордоном

Політик, меценат, бізнесмен та громадський діяч на своїй сторінці у Facebook відреагував на заборону надавати консульські послуги чоловіків за кордоном. Позицію влади політик підтримав, обґрунтувавши свою думку наступним чином:

“В Європі раптом почалися завивання і бунти чоловіків, які втекли з України під час війни. Бо їм обмежили надання консульських послуг. А я вважаю це рішення нашої влади недостатньо жорстким. 

Наш міністр закордонних справ Кулеба сказав: «Чоловік призовного віку виїхав за кордон, показав своїй державі, що питання її виживання його не обходить. А потім приходить і хоче отримати від цієї держави послуги. Так не працює. У нас в країні війна».

Він сказав розумні слова і водночас безглузді. Бо спізнився з ними на 2,5 роки. Ці слова треба було говорити у перші дні війни.

А щодо втікачів, то коли твоя країна стікає кров’ю, а ти штурмуєш не поїзди в Україну, а консульства – ти маєш право вибору. Або воювати, або відсидітися за кордоном, поки інші ризикують життям за Україну. Але в другому випадку маєш бути готовим, що після повернення тебе обмежать у правах - позбавлять права голосувати, займати державні посади. Матимеш тільки такі права, як ті, хто мають посвідку на проживання в Україні. Не більше. І це буде твій свідомий вибір.

Так буде по-чесному, так буде  справедливо,” – написав Загід Краснов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
2024-04-25 11:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин