Війна в Україні
Життя
Політика
Загід Краснов привітав звільнення 215 українських воїнів з полону

Загід Краснов привітав звільнення 215 українських воїнів з полону

Вчора, 21 вересня, пізно ввечері стало відомо, що українська влада провела обмін полоненими і повернула додому 215 Героїв, серед яких воїни Нацгвардії, ЗСУ, Військово-Морських сил, прикордонники, поліцейські, тероборонівці, працівники СБУ та інші. Лідер «Громадської сили» Загід Краснов привітав українців з такої довгоочікуваною радісною новиною.

«Понад 200 наших воїнів у результаті обміну визволено з полону. Це більше ніж просто хороша новина. Бо кожен наш Герой дорожчий за цілий полк окупантів.

А всі, хто повернувся із полону, насправді Герої. І ті, хто робив неможливе, захищаючи Маріуполь. І ті, хто мужньо бився на інших фронтах.

Вони живі й сьогодні вже вдома та можуть обійняти своїх близьких. Як і іноземці, яких також вдалося звільнити та відправити додому.

Дякую всім, хто доклав зусиль для того, щоб такий обмін відбувся, – Президенту України Володимиру Зеленському, голові Офісу Президента Андрію Єрмаку, Президенту Туреччини Реджепу Ердогану, нашим дипломатам та міжнародним посередникам.

Все буде Україна!», - написав Загід Краснов.

Читайте також: Загинув 65-річний працівник готелю: Подробиці ранкового удару 9-ма ракетами по Запоріжжю;

В Дніпрі патрульні затримали мешканця Запоріжжя, що пограбував ексзавкафедрою гірничого університету;

В Дніпрі сьогодні змінить графік руху трамвай №19;

2022-09-22 17:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин