Події
Кримінал
Закинули в офіс «коктейль Молотова»: поліцейські Дніпра затримали двох підозрюваних

Закинули в офіс «коктейль Молотова»: поліцейські Дніпра затримали двох підозрюваних

У березні 2023 року двоє чоловіків кинули в офісне приміщення у Соборному районі Дніпра «коктейль Молотова». Про це повідомили у прес службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Працівники кримінальної поліції встановили, що до злочину причетні  двоє жителів Павлограда 37 та 46 років. Вони приїхали на автівці та, впевнившись, що залишаються непоміченими, кинули у приміщення ємність із легкозаймистою речовиною. 

Під час обшуків за місцем мешкання зловмисників правоохоронці вилучили чорнові записи – фото місця злочину, схему підʼїзду до «обʼєкту» та інші речові докази. Окрім цього, поліцейські вилучили 16 сліп-пакетів з порошкоподібною речовиною, майже 30 сліп-пакетів з речовиною рослинного походження, електронні ваги, пістолет з набоями, мисливську рушницю.

14 червня  затриманим повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також:

У Кривому Розі 74-річний чоловік застряг в колодязі;

Перебував у стані наркотичного сп’яніння: у Дніпрі патрульні виявили ймовірного крадія авто;

Підроблені парфуми вартістю 15 млн грн: у Дніпрі викрили незаконне виробництво парфумерної продукції відомих світових брендів

2023-06-15 19:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин