Події
Кримінал
Злодія видав «коханий чоловік»: На станції «Ігрень» жінку вдарили по голові і обікрали

Злодія видав «коханий чоловік»: На станції «Ігрень» жінку вдарили по голові і обікрали

У Дніпрі на вулиці Рощинській затримали чоловіка, який пограбував жінку на залізничній станції «Ігрень». Він вдарив її по голові ззаду тупим предметом та забрав iPhone X. Про це повідомляє «РЕПОРТЕР» з посиланням на власні джерела.

Зловмисника зупинили через підозру у причетності до крадіжки за іншою адресою. Під час поверхневої перевірки чоловік сам показав карман куртки. В ньому був iPhone X білого кольору в фіолетовому чохлі з тріщинами на склі. На питання кому належить телефон, громадянин відповів сумбурно, що нібито його дружині.

У момент розмови з правоохоронцями на iPhone X зателефонував контакт «коханий чоловік». Він повідомив про напад на свою дружину, надання їй тілесного ушкодження та крадіжку телефону.

«Дана подія відбулася на пероні вокзалу. Також повідомив, що її госпіталізували до Міської лікарні № 6 з діагнозом відкрита рана потилиці.

По прибуттю СОГ вилучив вищевказаний телефон марки iPhone у присутності двох понятих. Громадянина передано слідчому СОГ ВП № 12 для подальших процесуальних дій», - зазначило поінформоване джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ДТЕК прокоментували ліміти та графіки відключень;

У Кривому Розі жінка ледь не відправила на той світ чоловіка;

Купив товстолобика на стихійному ринку: у Дніпрі завіксовано перший у новому році випадок ботулізму;

2023-01-27 10:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин