Спорт
АЗ Алкмар – «Дніпро-1»: Де дивитись матч заключного туру групового раунду Ліги конференцій

АЗ Алкмар – «Дніпро-1»: Де дивитись матч заключного туру групового раунду Ліги конференцій

Сьогодні, 3 листопада, в матчі заключного туру групового раунду Ліги конференцій СК «Дніпро-1» зіграє проти нідерландського АЗ з Алкмару. Матч пройде в Алкмарі на стадіоні АЗ. Початок - о 19:45 за київським часом. Поєдинок у прямому ефірі покаже медіасервіс MEGOGO.

Про це повідомляє пресслужба СК «Дніпро-1».

«Перед початком тренування у традиційній промові Олександр Кучер зазначив, що оскільки команді виявилося до снаги вийти до весняної стадії турніру, то нічого неможливого немає і в тому, щоб виграти групу. Тренер також зауважив, що дуже приємно грати на таких стадіонах, і треба отримувати кайф від футболу», - пише пресслужба напередодні матчу.

«На мій погляд «АЗ» завтра буде фаворитом протистояння, вони є лідером нашої групи, але у нас є можливість зайняти перше місце. Ми зробимо для цього все можливе. Щоб перемогти, нам потрібно буде зіграти один за одного, як єдине ціле. Думаю, що для нас ця перемога буде більш важливою», - сказав тренер клубу Валерій Городов.

У разі перемоги наша команда фінішує першою у групі Ліги конференцій та вийде одразу до 1/8 фіналу; в іншому випадку спортклубівці залишаться другими та зіграють у нокаут-раунді наприкінці лютого.

Читайте також: Тхеквондист Максим Маненков з Запоріжжя виграв турнір серед юніорів в Сербії;

Поліцейський Єгор Набока з Дніпра став чемпіоном України з рукопашного бою;

Дзюдоїстка Руслана Булавіна з Дніпра стала віце-чемпіонкою Європи U23 в Боснії та Герцеговині;

Срібний призер Олімпіади-2020 борець Парвіз Насібов з Запоріжжя одружився.

2022-11-03 09:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин