Спорт
Баскетболісти «Прометея» перемогли італійський «Умана Рейєр Венецiя» в заключному турі першого кола Єврокубку

Баскетболісти «Прометея» перемогли італійський «Умана Рейєр Венецiя» в заключному турі першого кола Єврокубку

Вчора, 21 грудня, у виїздному матчі баскетболісти «Прометея» обіграли клуб з Венеції (Італія) 75:71. Найрезультативнішим баскетболістом матчу став гравець «Прометея» Ді Джей Кеннеді, який набрав 27 очок. Після 9 турів команда з України посідає 4 сходинку в турнірній таблиці групи А.

Про це повідомляє пресслужба клубу.

«Додатковий інтерес до матчу підігрівала та обставина, що найкращій атаці групи («Прометей») протистояв найкращий захист («Рейєр Венеція»)», - пише клуб.

І в першій, і в другій чвертях український клуб поступився супернику.

Хід гри у потрібне для «Прометея» русло повернула третя чверть. На 23-й хвилині кошик господарів майданчика нарешті був вражений після кидка з-за дуги (відзначився Калеб Агада, який нарешті повернувся у команду). Калебу невдовзі з лінії штрафних кидків вдалося вперше вивести «Прометей» вперед у цьому матчі (41:40), після чого наша команда вже не втрачала лідерство аж до фінальної сирени. За 4 хвилини до кінця чверті вона вела вже «+10» завдяки ривку 11:0, який було організовано за кілька хвилин», - повідомляють баскетболісти.

Останній ігровий відрізок у матчі вмістив у собі велику кількість подій. Так, наприклад, по два промахи з лінії штрафних кидків здійснили Калеб Агада та Ді Джей Кеннеді, які незважаючи на це, загалом провели дуже сильну гру. За 21 секунду до фінальної сирени лідер «Венеції» Марко Спіссу зробив відставання своєї команди мінімальним (71:72). Проте вже через 12 секунд розiгруючий італійців залишив майданчик за п'ятий фол, який він здійснив на Ді Джеї Стефенсі.

«Ді Джей реалізував обидва штрафні кидки, після чого в італійців ще залишався час на останню атаку. Наші хлопці чудово захищалися, змусивши Брукса кидати з-за дуги з супротивом. Форвард господарів майданчика в кільце не влучив, що за великим рахунком означало перемогу «Прометея», - пише пресслужба.

«Венеція» - «Прометей» - 71:75 (19:14, 17:16, 13:24, 22:21).

Наступний тур Єврокубку «Прометей» зіграє 19 січня проти «Літкабеліс».

Читайте також: Ексгравець «Дніпра» та головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань очолив «Олександрію»;

2022-12-22 11:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин