Спорт
Ексгравець «Дніпра» та головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань очолив «Олександрію»

Ексгравець «Дніпра» та головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань очолив «Олександрію»

В середу, 21 грудня, футбольний клуб «Олександрія» (Олександрія, Кіровоградська обл.) оголосив про призначення головним тренером Руслана Ротаня. Контракт із новим головним тренером розрахований на 2,5 роки. До закінчення Євро-2023 (U-21) 41-річний Руслан Ротань поєднуватиме роботу в клубі із посадою головного тренера молодіжної збірної України.

Про це повідомило керівництво клубу.

«Мені дуже приємно приєднатися до сім’ї футбольного клубу «Олександрія». Ми з тренерським штабом зробимо все від нас залежне, щоб олександрійські уболівальники були задоволені й грою, і результатом. Ми дуже розраховуємо на хлопців, на те, що вони нам в цьому допоможуть і ми спільно будемо радувати шанувальників футболу», — сказав Руслан Ротань одразу після призначення.

Руслан Ротань – ексгравець національної збірної України, виступав за клуби: «Дніпро» (Дніпро), «Динамо» (Київ) та «Славія» (Прага). З «Дніпром» Руслан доходив до фіналу Ліги Європи у сезоні 2014/15, з «Динамо» ставав чемпіоном України, по два рази вигравав Кубок та Суперкубок України. У складі збірної України досягав ¼ фіналу ЧС-2006.

Після завершення ігрової кар'єри Руслан Ротань працював помічником головного тренера «Олімпіку» В'ячеслава Шевчука. Від 1 листопада 2018 року очолює молодіжну збірну України.

Після старту зимової паузи «Олександрія» припинила співпрацю з головним тренером Юрієм Гурою. Після першого кола УПЛ команда йде на п’ятому місці.

Читайте також: Тренер Владислав Дружченко та двоє бадмінтоністів з Дніпра допомогли збірній України вийти у фінал чемпіонату Європи;

Криворізькі каратисти стали призерами чемпіонату світу в Польщі;

13-річний каратист Матвій Дрік з Дніпра завоював «бронзу» на турнірі в Італії;

Дзюдоїсти Хлопецький та Кошляк з Дніпра стали срібними призерами командного турніру в Монако.

2022-12-22 09:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин