Спорт
Баскетболісти «Прометея» з Дніпропетровщини здолали минулорічного фіналіста Єврокубку

Баскетболісти «Прометея» з Дніпропетровщини здолали минулорічного фіналіста Єврокубку

Вчора, 26 жовтня, БК «Прометей» переміг у 3-му турі 7DAYS EuroCup турецький клуб «Фруттi Екстра Бурсаспор» з рахунком 90:84 (23:21, 19:18, 26:23, 22:22). Це вже друга перемога клубу зі Слобожанського, який зараз базується в Латвії. До того ж, українським баскетболістам вдалося перервати переможну серію клубу з Туреччини, що складалася з 6 перемог поспіль.

Про це повідомляє пресслужба клубу та «Трибуна».

«Суперник для цього «титанам» дістався дуже незручний. Минулорічний фіналіст «Бурсаспор» максимально впевнено розпочав сезон, вигравши усі шість його дебютних офіційних зустрічей», - пише «Трибуна».

Цікавості та інтриги поєдинку додавав той факт, що на лаві «Бурсаспора» знаходився український фахівець, чудово знайомий із більшістю гравців «Прометея» та їхніми можливостями на баскетбольному майданчику – колишній головний тренер «Дніпра» Дмитро Болдаєв. Влітку він у якості асистента приєднався до штабу серба Душана Алімпієвича - чинного володаря нагороди найкращому тренеру року у Єврокубку.

«Перемога над «Бурсаспором» – перша серйозна заява від «Прометея» на рівні Єврокубку та сигнал для усіх суперників української команди про те, що до неї треба ставитися максимально серйозно», - підсумовує «Трибуна».

Наступний поєдинок в Єврокубку «Прометей» проведе 2 листопада на виїзді проти «Ховентута» (Іспанія).

Читайте також: Українська команда стронгменів на чолі з Віталієм Герасимовим з Дніпра виборола «срібло» у чемпіонаті на звання найсильнішої нації світу;

15-річний Федір Тюрін з Дніпра завоював «бронзу» на турнірі з бадмінтону в Данії;

Тягни за ЗСУ! В Дніпрі спортсмен-екстремал встановив рекорд Гіннеса та України;

Шпажисти з Дніпра завоювали на чемпіонаті України «золото» та командну «бронзу».

2022-10-27 10:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин