Спорт
Історична перемога над «Аполлоном»: СК «Дніпро-1» вийшов у плей-оф Ліги Конференцій

Історична перемога над «Аполлоном»: СК «Дніпро-1» вийшов у плей-оф Ліги Конференцій

Вчора, 27 жовтня, в Кошице (Словаччина) «Дніпро-1» з мінімальним рахунком обіграв кіпрський «Аполлон» у 5-му турі Ліги Конференцій. Єдиний гол на 39-й хвилині забив Олександр Піхальонок. У підсумку дніпряни здобули важку і таку важливу перемогу, яка забезпечила клубу-дебютанту євротурнірів прохід до плей-оф Ліги Конференцій!

Про це повідомляє пресслужба клубу та UA-Football.

«Перший по-справжньому гольовий момент «Дніпро-1» створив на 34-й хвилині, коли Назаренко у воротарському майданчику замикав простріл Танчика, але м’яч пройшов над поперечиною. Ну а невдовзі наступила розв’язка першого тайму. Піхальонок обігрався на правому фланзі з Адамюком, змістився у центр і завдав потужного удару метрів з 27-ми, при цьому м’яч ще і під час польоту змінив траєкторію, що поставило у глухий кут Йовановіча, котрий так і не зумів зреагувати на постріл – 1:0!», - пише пресслужба.

«Ми дуже раді цій перемозі. Вона для всіх громадян України. Вважаю, що ми переграли суперника на полі і ми дуже, дуже раді цьому. Тільки в останні 20 хвилин нам було важкувато, а так були моменти, які треба було реалізувати. Головне, що сьогодні ми у захисті зіграли дуже щільно», - розповів на післяматчевій пресконференції тренер дніпрян Валерій Городов.

Завдяки суперголу Піхальонка дніпряни гарантували собі участь у весняній частині турніру. Після 5 турів у Дніпра-1 10 очок та друге місце у групі.

За перший рядок у таблиці хлопці Кучера зможуть поборотися з АЗ в останньому турі – дніпрянам обов'язково потрібно буде обігравати нідерландців.

Зазначимо, що команда, що посяде 1 місце у групі, виходить одразу до 1/8 фіналу турніру, а друге – у 1/16 фіналу.

Фото: пресслужба СК «Дніпро-1» 

Читайте також: Денис Кушніров з Кривого Рога став віце-чемпіоном світу у стрільбі з пістолета в Єгипті; 

Запорізький важкоатлет Олег Ганзенко завоював 3 «срібла» на чемпіонаті Європи U23 в Албанії;

2022-10-28 09:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин