Енциклопедія медицини
Життя
Хірургія одного дня: де у Дніпрі можна безкоштовно видалити родимки та інші новоутворення

Хірургія одного дня: де у Дніпрі можна безкоштовно видалити родимки та інші новоутворення

Хірургія присутня майже у всіх галузях медицини: кардіології, онкології, гінекології, гастроентерології, стоматології, ортопедії та інших. З розвитком сучасної медицини все більшої популярності користується хірургія одного дня. Ці операції проводяться амбулаторно і пацієнт того ж дня повертається додому. Вона допустима для лікування вен, гнійних утворень, видалення нігтя, ліпоми та інших патологій і захворювань.

Дніпровський обласний клінічний онкологічний диспансер (КР «ДОКОД ДОР») надає хірургічну допомогу в рамках пакету Програми медичних гарантій «Хірургічні операції дорослим та дітям в умовах стаціонару одного дня».

«Денний стаціонар хірургічних методів лікування» КП «ДОКОД ДОР» - сучасне відділення, яке працює вже 2 роки. У відділенні надають всі види хірургічної допомоги, які дозволяють швидко отримати  послугу та піти додому. Тут виконують всі діагностичні методи для онкологічних хворих.  

У відділенні частіше за все звертаються пацієнти з пухлинами на шкірі, як доброякісними, так і злоякісними. Урологічні операції, гінекологічні операції при патологіях шийки матки, маніпуляції абдоміноцентеза, торакоцентеза, перевʼязки пацієнтам, які цього потребують, та будь-яка інша мала хірургічна допомога здійснюється у «Денному стаціонарі хірургічних методів лікування».

За минулий рік відділення надало допомогу понад 4,5 тис.пацієнтам.

Послуги в закладі надаються у рамках контрактування із Національною службою здоровʼя, і будь-який мешканець Дніпропетровщини і України, у кого є декларація з сімейним лікарем, за електроннимм спрямуванням може отримати діагностичну та медичну допомогу абсолютно безкоштовно.

Детальніше про роботу відділення дивіться у нашому сюжеті.

 

Читайте також: 

Дніпропетровщина – лідер за смертністю від серцево-судинних захворювань через низьку інформованість населення;

В Дніпропетровській області найвищий рівень смертності від серцево-судинних хвороб серед людей віком 30-69 років;

Дніпропетровщина бʼє на сполох: кількість хворих на туберкульоз найвища в Україні.

2023-04-26 18:15:00
true
Відео Дня






Архів Новин