Спорт
Легіонери відмовились їхати далі Ужгорода: «Дніпро-1» переміг «Рух» у Львові

Легіонери відмовились їхати далі Ужгорода: «Дніпро-1» переміг «Рух» у Львові

Сьогодні 16 жовтня, у Львові СК «Дніпро-1» переміг «Рух» з рахунком 3:2 у матчі 7-го туру УПЛ. Клуб з Дніпра продовжує лідирувати у чемпіонаті України, вигравши всі 5 стартових матчів. До заявки «Дніпра-1» на матч включили лише двох іноземних гравців. Інші їхати відмовились.

Про це повідомляє пресслужба клубу та футбольні журналісти.

«У матчі проти «Руху» тренерський штаб дніпрян вирішив не використовувати багатьох легіонерів, залишивши з іноземців у стартовому складі лише Валефа на останній межі, а в іншому на полі був український варіант команди», - пише пресслужба дніпрян.

«За інформацією польського журналіста Петра Слонки, інші легіонери «Дніпра-1» відмовилися їхати на матч далі Ужгорода. Гра пройде у Львові. Гра пропустять Домінго Бланко, Фарес Балулі, Яніс Амаш та Бузанелло, які раніше вже грали за дніпрян в УПЛ», - написав «24 футбол».

Перший удар по м’ячу у сьогоднішньому матчі «Дніпра-1» та «Руху» зробив поранений боєць полку «Азов» Кшиштоф Мушак, яким нині опікується львівський клуб.

Спортклубівці вели пристрілку з дальньої дистанції, але перші спроби були неточними. На 26-й хвилині був удар вже в межах карного майданчику, але і Гуцуляку не вистачило влучності. А от друга гостра атака «Руха» завершилася взяттям воріт – Бойчук отримав пас на офсайдній межі і прострелив вздовж воротарського майданчику, а там Довгий виграв боротьбу і зумів спіймати на протихіді Валефа, «суха» серія котрого обірвалася на 480-й хвилині.

Спортклубівці відновили рівновагу до перерви: Громов змусив суперника сфолити проти себе у карному майданчику, і Довбик з 11-метрової позначки продовжив власну результативну серію – 1:1!

На початку другого тайму дніпряни знову опинилися у ролі наздоганяючого – після прострілу з правого флангу Адамюк відбив м’яч на ногу Талласу, який з льоту пробив у дальній від Валефа кут воріт.  На це тренерський штаб дніпрян відповів подвійною заміною, випустивши Назаренка і Танчика.  І саме Назаренко за кілька хвилин змушує порушити правила Романа, котрий за цей фол отримав другу жовту картку у матчі, залишивши свою команду у меншості, проте головне покарання за грубість було після стандарту: Піхальонок навісив, а Гуцуляк головою спрямував м’яч у сітку -2:2!

На 78-й хвилині господарі залишаються ще і у дев’ятьох – це Слюсар зупиняє Когута ціною другої жовтої картки і залишає поле.

Дніпряни оточують штрафний майданчик суперника, який при кожній можливості намагається тягнути час. І ось коли вже йшла п’ята, остання компенсована хвилина арбітром спортклубівці проводять комбінацію за участю Назаренка і Горбунова, простріл якого замикає Логінов, що з’явився на полі за кілька хвилин до цього моменту! 3:2 – «Дніпро-1» продовжує переможну ходу в УПЛ сезону 2022/23!

Читайте також: Голосуймо за українку! Ярослава Магучих з Дніпра претендує на звання найкращої в світі легкоатлетки року;

Вирвали перемогу у доданий час: «Дніпро-1» обіграв «Вадуц» у Лізі Конференцій;

Баскетболісти «Прометея» у дебютному матчі Єврокубку перемогли «Літкабеліс Паневежис»;

2022-10-16 18:00:00
true
Відео Дня






Архів Новин