Спорт
Не втримали нічию: «Дніпро-1» фінішував на другому місці в групі Ліги Конфедерацій

Не втримали нічию: «Дніпро-1» фінішував на другому місці в групі Ліги Конфедерацій

Вчора, 3 листопада, СК «Дніпро-1» у матчі заключного туру групового турніру Ліги Конфедерацій поступився «Алкмар» (Нідерланди) з рахунком 1:2. Переможний гол господарі поля забили на 87-й хвилині. Тепер навесні «дніпряни» гратимуть у 1/16 фіналу Ліги Конференцій.

Про це повідомляє пресслужба клуба та «24 футбол».

«Гра розпочалася у повільному темпі. Команди по черзі подовгу контролювали м’яч, але перша ж гостра атака господарів, яка трапилася на 8-й хвилині, призвела до голу – Одгор головою замкнув навіс Карлссона», - пише пресслужба клубу.

Рахунок у грі змінив Артем Довбик наприкінці першого тайму.

«Інтрига протистояння фактично тривала до фінального свистка – лише на 88-й хвилині Павлідісу вдалося результативно замкнути головою навіс Сугавари. Проте навіть після цього спортклубівці не склали зброю – вже у компенсований арбітром час рахунок міг зрівнятися: після навісу Довбика Базур завдав удар по власних воротах, але голкіпер АЗ зумів зреагувати на постріл партнера, відбивши м’яч у стійку. У підсумку дніпряни мінімально поступилися і зайняли друге місце у групі», - пише пресслужба «дніпрян».

Тепер в 1/16 фіналу Ліги Конференцій СК «Дніпро-1»  може зустрітися з «Лаціо» чи «Брагою». Свого суперника «дніпряни» дізнаються у понеділок, 7 листопада, під час жеребкування 1/16.

Читайте також: 11-річні футболісти «УФК-Парус» з Дніпра виграли турнір «UTMOST CUP» у Вінниці;

2022-11-04 10:40:00
true
Відео Дня






Архів Новин