Спорт
Очолили турнірну таблицю: Баскетболісти «Прометея» взяли реванш над іспанським клубом «Ховентут Бадалона»

Очолили турнірну таблицю: Баскетболісти «Прометея» взяли реванш над іспанським клубом «Ховентут Бадалона»

Вчора, 1 січня, баскетболісти «Прометея» (Слобожанське, Дніпропетровська обл.) провели свій 13-й поєдинок у груповому раунді Єврокубка. На «Арені Рига» у Латвії клуб виграв у іспанської команди «Ховентут Бадалона» - 95:90 (26:20, 23:18, 19:23, 23:33).

Про це повідомила пресслужба клубу.

«Ми грали проти хорошої команди з хорошим тренером, досвідченими гравцями, які знають, що роблять. Тому в останні хвилини вони змогли повернутися в гру. Коли ти граєш проти такої команди, ти знаєш, що вона здатна на «кам бек».  В кінці ми боролися і виграли матч», - прокоментував зустріч головний тренер БК «Прометей» Ронен Гінзбург.

Вже на 5-й хвилині перевага найкращого клубу України досягла двозначної позначки – 16:6. «Червоно-білі» продовжували домінувати протягом усієї першої половини гри, пішовши на велику перерву з перевагою в 11 пунктів (49:38).

Ривок бадалонців у перші 5 хвилин третьої чверті дозволив їм вперше у матчі вийти вперед (54:53). Однак «Прометей» зумів повернути собі ініціативу i лідерство в рахунку, яке перед останньою перервою склало 15 пунктів (72:57). У заключній десятихвилинці клуб зумів довести гру до переможного завершення.

Найрезультативнішим гравцем «Прометея» став Ді Джей Кеннеді - 23 очки. 

Ця перемога дозволила українському клубу закріпитися на першому місці серед 10 команд групи А (9 перемог при 4-х поразках). «Ховентут Бадалона» (8 перемог, 5 поразок) йде другим.

За тиждень, 8 лютого, у статусі лідера групи українці приймуть словенську «Цедевіту Олімпію».

 

Читайте також: В боях за Україну загинув вчитель фізкультури Віталій Гордієнко з Марганцю;

Завдяки серіалу «Футболістка»: ФК «Кривбас» створив дівочу команду U-15;

2023-02-02 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин