Війна в Україні
Спорт
Ракетний удар по будинку у Дніпрі: Загинув директор СДЮСШОР, а тренер з хортингу врятував 10-річного вихованця

Ракетний удар по будинку у Дніпрі: Загинув директор СДЮСШОР, а тренер з хортингу врятував 10-річного вихованця

Під час ракетного удару по житловому будинку на ж/м Перемога в Дніпрі 14 січня трагічно загинув колишній директор Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №3 з легкої атлетики Дніпровської міської ради Валентин Феофанович Вознюк.

Про це повідомив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

«Професіонал своєї справи та людина, яку поважали усі, хто був з ним знайомий… Висловлюю співчуття рідним та близьким…», - написав він.

Також він розповів, що тренер з хортингу Юрій Васецький в той страшний день врятував свого 10-річного вихованця.

«Перебуваючи всього за 200 метрів від місця трагедії, після вибуху, наставник одразу кинувся до будинку, де жив хлопчик із мамою, яка на той час була на роботі. Не втрачаючи ні хвилини, ще до приїзду рятувальників, Юрій разом із іншими чоловіками кинувся на порятунок людей. Завдяки тренеру Ростислав вижив.

Пишаюсь нашими Героями! Стримую біль від втрати… Роблю і робитиму те, що від мене залежить, задля зупинення цього страшного геноциду українців», - написав Вадим Гутцайт.

Читайте також: Виїхали з окупованого Токмаку: В зруйнованому російською ракетою будинку в Дніпрі загинула тренер з акробатики з родиною; 

Підтримуємо в голосуванні: 18-річна дзюдоїстка Єлизавета Литвиненко з Дніпра претендує на звання «Висхідна зірка світового дзюдо»;

2023-01-18 15:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин