Кримінал
Події
Війна в Україні
Від 7 до 9 років тюрми за переправлення ухилянтів через кордон: завершено досудове розслідування відносно жительки Дніпровського району

Від 7 до 9 років тюрми за переправлення ухилянтів через кордон: завершено досудове розслідування відносно жительки Дніпровського району

У липні цього року 34-річній зловмисниці вручили повідомлення про підозру за організацію каналу переправлення чоловіків призовного віку через кордон України. Впродовж трьох місяців працівники управління міграційної поліції проводили досудове розслідування та слідчі заходи. В результаті, 20 жовтня, кримінальне провадження було направлено до суду. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП у Дніпропетровській області.

Встановлено, що жителька Дніпровського району пропонувала військовозобов’язаним за 7 тисяч доларів отримати довідку про непридатність до військової служби та тимчасове посвідчення військовозобовʼязаного з виключенням з військового обліку. З цими документами чоловіки могли безперешкодно виїхати з України.

У такий спосіб вона посприяла переправленню за кордон 8 чоловікам. Порушниці загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), що карається позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років.

Читайте також:

За отримання неправомірної вигоди слідчі Дніпропетровської області затримали керівника відділу Держпродспоживслужби;

Три популярні трамваї у Дніпрі знову курсують за звичним маршрутом;

Вербував людей і тримав їх у трудовому рабстві: на Дніпропетровщині правоохоронці викрили 51-річного чоловіка

2023-10-23 16:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин