Спорт
Вийшли на 2 місце в групі: Баскетболісти «Прометея» здобули чергову перемогу в Єврокубку

Вийшли на 2 місце в групі: Баскетболісти «Прометея» здобули чергову перемогу в Єврокубку

Вчора, 25 січня, баскетбольний клуб «Прометей» (Слобожанське, Дніпропетровська обл.) на виїзді обіграв «Фруттi Екстра Бурсаспор» (Бурса, Туреччина) у матчі 12-го туру Єврокубка. «Прометей» здобув п’яту перемогу поспіль у Єврокубку та піднявся на друге місце групи А.

Про це повідомляє пресслужба клубу та «Спортарена».

«Це чудова перемога для нас у гарячій неймовірній атмосфері проти хорошої команди з хорошим тренером. Ми не дуже вдало розпочали матч. Втім, ми швидко повернулися в гру. Показали характер. Ми мали багато хороших моментів, але іноді робили дитячі помилки. А в кінці матчу, знаєте, коли перемагаєш з різницею в пару очок - це дрібниця, і ця дрібниця сьогодні була на нашому боці. Я радий, що ми перемогли, радий, що можливо ми подарували якийсь маленький привід трошечки посміхнутися людям в Україні, у Дніпрі. Це важливо. Кожна перемога цього клубу важлива, передусім зважаючи на ситуацію в Україні», - прокоментував матч головний тренер БК «Прометей» Ронен Гінзбург.

Команда Ронена Гінзбурга виграла першу та другу чверті з мінімальною перевагою – 23:22 та 27:26 відповідно. За підсумками третьої 10-хвилинки «Прометей» збільшив відрив до 6 очок.

У заключному відрізку гри «Бурсаспор» зробив ривок 11:2 та повів у рахунку. Проте «Прометей» повернувся в гру і в напруженій кінцівці здобув перемогу – 94:92.

Найрезультативнішим гравцем зустрічі став захисник Прометея Калеб Агада, який набрав 27 очок. В активі центрового української команди Онджея Балвіна дабл-дабл – 12 очок та 12 підбирань.

У наступному матчі турніру команда Гінзбурга зіграє з іспанським «Ховентутом» 1 лютого.

«Блискуча виїзна перемога «Прометея» над «Фрутті Екстра Бурсаспором» (94:92) дозволила нашій команді вийти на 2 місце у групі A за підсумками 12 туру 7DAYS EuroCup. За різницею очок попереду «Ховентут» (+41), «Прометей» – другий (+26), «Бург» – третій (+19)», - пише пресслужба клубу.

Читайте також: Борці з Дніпра та Запоріжжя стали призерами Гран-прі Франції;

Футболіст Максим Стрюков з Тернівки виступатиме за німецький клуб «Ганновер-96»; 

Каратистка Еліна Сєлємєнєва з Запоріжжя стала віце-чемпіонкою «Paris Open 2023»;

Спортсменки з Дніпра та Кривого Рогу завоювали 3 медалі на Гран-прі зі стрільби у Хорватії.

2023-01-26 12:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин