Спорт
«Золото» та «срібло»: Молоді боксери з Дніпра стали призерами турніру «Dracula Open» в Румунії

«Золото» та «срібло»: Молоді боксери з Дніпра стали призерами турніру «Dracula Open» в Румунії

З 22 по 28 лютого в Араді (Румунія) проходив міжнародний турнір з боксу «Dracula Open». Збірна команда України посіла перше загальнокомандне місце серед 25 країн-учасниць, завоювавши 4 золоті, 6 срібних та 2 бронзові медалі.

Про це повідомляє Федерація боксу України.

Зокрема, у ваговій категорії до 80 кг переміг вихованець міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи з боксу та єдиноборств Микита Засенок. А срібним призером став спортсмен цієї ж школи Владислав Паливода (вагова категорія до 86 кг).

«У нас дуже гарний виступ - перше загальнокомандне місце серед 25 країн, які брали участь в турнірі. Ми отримали колосальний міжнародний досвід, це саме те, що нам треба. Для нас найголовніше - чемпіонат Європи серед молоді, це був етап підготовки.

Я вважаю, що ті цілі, які ми ставили на цей турнір, ми виконали і навіть перевиконали. Цей турнір був непростий, сильні команди, які привезли далеко не новачків, а своїх перших номерів. В кожному поєдинкові наші боксери старались, проявляли характер, я задоволений якістю боксу.

Далі у нас приїзд додому і тритижневий збір із загально-фізичної підготовки. Безпосередньо перед ЧЄ ми зберемось на олімпійській базі, де проведемо 10-денний збір із техніко-тактичної підготовки і відточимо всі напрацювання», - розповів старший тренер чоловічої молодіжної збірної Олег Кудінов.

Чемпіон світу серед молоді Микита Засенок так прокоментував виступ на турнірі «Дракула»:

«Не можу сказати що на турнірі моя форма була поганою але і не найкращою. Я намагався виконувати всі вказівки тренера по максимуму.

Рівень суперників був достатньо хорошим. Найголовніша ціль на даний момент - чемпіонат Європи, який пройде у Вірменії».

Читайте також: Три посади одночасно: Ексгравець «Дніпра» Руслан Ротань став в.о. головного тренера збірної України;

Запорізька поліцейська Софія Євтушенко отримала «срібло» на Кубку Киева з карате-шотокан;

Парабадмінтоністка Оксана Козина з Дніпра стала віце-чемпіонкою турніру в Іспанії;

Дзюдоїст Данило Хлопецький з Дніпра виборов «бронзу» на Кубку Європи в Польщі.

2023-03-02 11:30:00
true
Відео Дня






Архів Новин